Word Etiket Nasıl Yazdırılır

etiket nasıl yazdırılır


İnternetin hayatımıza girmesiyle iletişim araçlarımız da şekil değiştirmeye, daha önceki yaşantılarımıza ait izlerin üstünü örtmeye başladı. Fakat bazı durumlarda eskiye dönmek gerekebiliyor. Yazdığınız bir mektubu zarfın içerisine koyup postaya vermek gibi. Tek bir postada sorun yaşanmayabilir ancak onlarca posta veya kargo için alıcı adresini el ile yazmak ciddi bir vakit kaybı olacaktır. Çalışmamızı hazırlarken bu tür durumlarda insanların işini kolaylaştırmayı amaçladık.

(Dikkat etmemiz gereken en önemli unsur etiketi satın alırken ambalajının üzerinde Word işaretinin olmasıdır. Bu işaret yoksa Word programının tanımadığı yani işinize yaramayacak bir etiket satın almış oluruz. )

İlk olarak Word sayfasındayken postalar sekmesine geliyoruz ve “etiketler” seçeneğini tıklıyoruz. Açılan sayfada ilk olarak marka ve ürün numarasını belirtmemiz gerekiyor. Etiket yazan kısma tıklıyoruz ve açılan sayfadan marka ve ürün numarasını seçiyoruz ve tamam’a tıklıyoruz.

Eğer bütün etiketlere aynı şeyi yazmak istiyorsanız “Adres” kısmını doldurmamız ve ardından “yazdır”ı seçmemiz yeterli.

Fakat etiketlerde ayrı ayrı bilgiler yer alacaksa “yeni belge”yi seçiyoruz. Karşımıza az önce bilgilerini girdiğimiz etiketin bir Word şablonu çıkıyor. Bu şablon içerisinde gerekli düzenlemeleri yapıp etiket üzerine yazdırabiliriz.



Atatürk Göktürk Alfabesi İle Nasil Yazilir - 𐰀𐱃𐰀𐱅𐰇𐰼𐰚
Aritmetik Ortalama Sembolü -x üzeri çizgi- Nasıl Yazılır
Türk Öğün Çalış Güven Nasıl Yazılır
Kun Feyekun Nasıl Yazılır
Birde Nasıl YazılırBu sitede salt TDK imla kılavuzu esas alınmamıştır. Zira TDK, 1985'ten sonra yayınevlerin başvuru kaynağı olma özelliğini kaybetmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Benim de diyeceklerim var!" diyorsanız buyrun