Diske Yazılmaya Hazır Dosyalar Nasıl Yazılır

Boş CD'yi sürücüye taktıktan sonra dosyaları CD'nin içeriğini gösteren klasöre taşımanız dosyaların CD'ye kopyalanması için yeterli değildir.



"Diske yazılmaya hazır dosyalar" şeklinde uyarı geldiğinde muhtemelen CD içeriğini gösteren klasördeki dosyaların ikonları yarı saydam olacaktır.



Dosyaları CD'ye kopyalama işlemini tamamlamak için "Dosyaları CD'ye yazdır" komutunu vermeniz gerekir. Bu komutun yeri Windows XP, 7, 8 ve 10 sürümlerinde farklılık gösterebilir ama solda "Bu dosyaları CD'ye yaz" butonunu ya da üstteki dosya seçeneklerini yoklayarak "...yazdır" ile biten butonu bulmanız çoğu zaman yeterli olacaktır.



Boş CD'ye dosya yazmak için Windows'un kendi yazılımının yeterli olmadığı haller de vardır. Bu durumda Windows'a bir "CD burner" yani CD kayıt programı kurmak gerekir. Sıkça kullanılan ücretsiz programlardan biri http://www.tamindir.com/cdburnerxp/ adresinde mevcuttur. Başka CD burner (CD yakma) programları da işinizi görür. Ulaşılması zor programlar değildir ve genelde Windows'un eksiğini kapatmak için yeterlidir.









Diske Yazılmaya Hazır Dosyalar Nasıl Yazılır


Atatürk Göktürk Alfabesi İle Nasil Yazilir - 𐰀𐱃𐰀𐱅𐰇𐰼𐰚

Hiç de Nasıl Yazılır

Önsöz Kelimesi Nasıl Yazılır

Kun Feyekun Nasıl Yazılır

İyiki Nasıl Yazılır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Benim de diyeceklerim var!" diyorsanız buyrun